Zpět na seznam produktů

Jemná krupice dehydratovaná

Krupicová kaše je tradičně spojena s dětmi, ovšem občas si na ní rádi pochutnají i dospělí. Její příprava je rychlá a jednoduchá. Ve spojení s Vaší oblíbenou ingrediencí se stane vydatnou svačinkou, obědem i večeří. Přidáte kakao, borůvky nebo třeba banán?

500 g
podle receptu

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1 504 kJ, 355 kcal
Tuky 1,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 75 g
- z toho cukry 2 g
Vláknina 2,3 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 0 g

Návod k přípravě

Návod na přípravu krupičné kaše:
Asi 8 zarovnaných polévkových lžic (100 g) krupičky,
2–4 lžičky cukru a špetku soli promícháme v 1 litru
mléka, přivedeme k varu a za stálého míchání 5 minut
dobře provaříme.


Vyzkoušejte v některém z našich receptů

Studený jarní těstovinový salát
s hořčičnou zálivkou

Ukázat recept

Celerová polévka
s nudlemi

Ukázat recept

Rajčatová polévka
s abecedou

Ukázat recept
Všechny recepty